Mallan

hej

I går var jag på vigsel. Mamma och pappa var bröllopsvittne .Det var ett bårglit bröllop så det var väldigt kort men romantiskt .Det var jättekul .Sen åt vi på resturang .Det var jättetrevligt <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

IMG 0120

This entry was posted on onsdag, oktober 10th, 2012 at 06:52 and is filed under Okategoriserade. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “hej”

  1. Sara
    09:18 on oktober 10th, 2012

    Ja, det var verkligen en rolig kväll!!! Tänk att vi fick vara med! <3

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hoppa till verktygsfältet